søndag 17. juni 2012

Se min kjole, den i mange farger!


Sommerens kjole ble et koselig strikke-prosjekt. Mange spennende mønster og passe tynn tråd. Garnet er  Pandora i bomull fra Rauma Ullvarefabrikk og pinne nr. 3,5 er perfekt for meg.
Hele prosjektet var pirkejobb, masse ulike mønstre og maaaange tråder å feste.  7 forskjellige farger, gjorde at den ble sprek. På det meste tre farger på omgangen, det får holde.

 Jeg fant mønsteret i et strikkeblad, men som nesten alltid er det noe jeg må forandre på. På mønsteret var det tunika, og det var V-hals. Jeg ønsket kjole og måtte strikke noen border litt lengre for å få det til å passe.V-halsen ønsket jeg å bytte ut med rund utringning og jeg ønsket ikke isatte ermer,- dessuten var de for vide etter min smak. Jeg laget derfor smalere ermer og satte ermene på slik at det ble rundfelling.

 Jeg ble veldig godt fornøyd med resultatet, og håper at det blir mange sommerdager, hvor jeg kan få bruke denne.
Sol, sol kom igjen!

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny kjole! Den ble kjempefin, og jeg synes fargene kler deg så godt. Dette blir nok en favoritt. Du er flink som tilpasser mønsteret og får så godt resultat. Så da er det bare å vente på passende sommervær....

  Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 2. Kjempefin og frisk sommerkjole! Den passet da perfekt! Greit når du bare kan endre på mønsteret til du får kjolen du ønsker deg:)

  SvarSlett
 3. Så artig kjolen ble! Skikkelig gladkjole, men jeg ser det er mye arbeid! Og kommer ikke solen nå, så forstår jeg ingenting! Da får du heller komme i mitt "nye" glasshus;)

  SvarSlett
 4. Veldig vellykket forandring, må jeg si. Jeg forandrer nesten også alltid på noe. :-) Spreke farger også. Håper du har vær å bruke den i. Her øser det ned.

  SvarSlett
 5. Kjempe flott kjole :)God helg til deg:D

  SvarSlett