torsdag 30. januar 2014

En bitte-liten jakke med sokker og lue til en som snart blir født. ;-)

 Heldige meg som snart skal bli bestemor igjen!!! Den lille som visst-nok skal bli en jente må få et lite nyfødt-plagg av farmor. Jeg hadde strikket en genser til meg selv nylig, (den må jeg huske å legge på bloggen) og hadde litt garn igjen. Hun som blir storesøster er 1,5 år og da hun var bitteliten strikka jeg ei lue/ hjelm til henne. Se siste bildet! Med ønske fra mamma`n om en lite jakke til den lilla lua, måtte jeg være kreativ. Jeg fikk akkurat nok garn, og jeg brukte det lilla garnet til heklekant rundt jakka, og fant to knapper i samme farge. Siden det var litt røde hekleblomster på lua, brukte jeg en rød knapp på jakken for å binde plaggene sammen. Jeg syns den ble lett og søt.
 Dette ble en fri fantasi jakke, med enkle riller. Pinne nr 4. Melert garn i bomull.Laget en liten splitt under ermet.
 Siden det var litt gult i jakke-garnet brukte jeg noe gult silkegarn til sokker og pixie-lue.
Her er den lille hjelmen som kan brukes til jakka, som lille April i sin tid brukte som nyfødt. Farmor gleder seg!

5 kommentarer:

 1. Gratulerer! Så koselig å strikke til en ny verdensborger! Nydelig liten jakke, og så er jeg svak for den Pixie-lua. Den er så tøff på.
  Lykke til!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Så søte småplagg! Er sikker på at den lille blir søt også;)

  SvarSlett
 3. Så spennende Bente! Nå fikk du enda en god anledning til å strikke noen småplagg:) Søt jakke, og stilig at du tar igjen fargene i det melerte garnet i tilbehøret:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer! :-) Så fint sett til den lille! ♡ Nydelig bilde av April! Jeg skal også bli bestemor og gleder meg stort! :-)
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett