torsdag 4. november 2010

Lilla genser med litt "finish"


Strikka denne genseren i vår av bommullsgarn fra Rauma og pinne nr 3,5. Elsker rundfelling da det gir god fasong, så det ble det på denne også. Greit med egenprodusert mønster. Nå er det på tide å ta genseren fram og bruke den.
Jeg heklet en sølv- grå kant rundt alle kanter, og sydde på noen knapper rundt halsen. Etter at bildet ble tatt såg jeg at noe manglet på ermene.
Jeg ønsket å gjøre litt mer ut av ermene, så det ble en volang liten heklekant der også. Mye morro man kan finne på for å fiffe opp litt. Nå er den klar for bruk.

3 kommentarer:

  1. Så nydelig genser:-) Og den volangkanten kunne jeg godt tenke meg å kopiere:-) Hvor har du funnet mønsteret til den?

    SvarSlett
  2. Hei hei. Så fint at du likte den da. Hadde ikke mønster til genseren, bare fra hodet, og snappet opp litt her og der. Volangkanten var også bare noe jeg fant på. Først to runder med staver, og etterpå 5 luftmasker i fine buer en runde. Andre runde med 7 luftmasker. Passet hele tiden på at det gikk sakte utover i bredden. Tredje runde med 9 luftmasker. Fylte så buene med 7 staver. En runde fastmaske i sølvgrå tilslutt. Dette blir bare fra husken. Morsomt å se på andre sine blogger. :-))

    SvarSlett
  3. Ja,jeg syns det er moro å kikke og få ideer.For jeg bruker sjelden mønster og designer det meste selv.Jobber med saken med å få meg en blogg jeg og,men har ikke kommet i gang enda.

    SvarSlett