søndag 13. mai 2012

Gaver fra flinke og kreative folk!

 Å fylle 50 er fint. Å samle familie og venner og feire er også veldig kjekt. Jeg fikk så mange fine nyttige gaver, fikk lyst å blogge noen nå og andre senere. Min største gave var å bli farmor fem dager før bursdagen. Den lille vakre som skal hete APRIL, kom 6 dager gammel til farmors fest. Den flinke kreative mamma`n hadde laget denne fine krukka til meg fra April. Nydelig og rørende.
 En av mine kloke søstre gav meg dette veggbildet med viktige ord. Dette skal henge slik at jeg bli påmint hvor viktig det er å leve ut drømmer mens vi kan!
 En av mine flinke svigerdøtre laget dette fine veggfeste til rådyrhornet, som forøvrig min sønn har skutt. Med en treplate som er malt og dekorert,- har hornet /pannebrasken blitt skruddfast i treplata.
Dette har nå kommet opp på veggen i stua. Kjempefint! Lucky me!!

5 kommentarer:

 1. Tenk at du bare er midt i livet enda, Bente! Du vil nok holde deg godt lenge enda, og kan leve dine drømmer;)Veldig fine og personlige gaver dette! De kjenner deg og vet hva du liker;) Platen med rådyrhornet var knallstilig!!

  SvarSlett
 2. Hei og takk for koselig besøk i bloggen min! Gratulerer masse med barnebarnet og 50 års dagen! Jeg feirer snart 51 og ser tilbake på 50 års dagen med stor glede; det var noe spesielt! Så skal jeg også bli farmor; termin 5. august! Endelig en baby å strikke til igjen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er veldig kjekt å være farmor og strikke babyklær.

   Slett
 3. jeg blir så lykkelig og glad for at vi har så mange dyktige og kreative folk rundt oss. Og ja Bente vi må fange drømmer og realisere dem, tror det er meningen med hele livet :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er sant, livet raser fort avgårde, så ønsker man noe må man bare ta tak og gjøre noe med det.

   Slett