onsdag 13. mars 2013

Min drømmegenser for våren.

 Riller er in, fint å se på, god å ha på og lett å lage. Jeg ønsket å designe min egen genser med noe mer form og spesielle ermer, enn de tradisjonelle. Ikke minst garn i blandingen bomull/ull, slik at den kan brukes rett på kroppen. Jeg designet derfor denne genseren og det er Nettbutikken Happknitting.com som kan levere oppskriften om noen skulle være interessert. Det kommer dit en av dagene.
 Garnet Lerke som består av bomull og merinoull og pinner nr 5 ble perfekt for meg. Når det er vår må det være litt luftig og godt å ha på. Lerke har mange fine farger, litt melert.
 Delene strikkes frem og tilbake del for del og sys sammen tilslutt.
 Her ser du hvordan jeg har felt for ermet, for at ermene ikke skal henge men komme litt opp skulderen. Firkant under ermet.
Lange vrangborder og puffermer liker jeg godt. Dette mønsteret har variasjoner i seg, den kan bli lengre, kortere, halvlange ermer, høyere hals osv. Knapper er også fint. Etter at bildene ble tatt har to sommerfugler fått plass på ene vrangborden. Fantasien , kreativiteten og våren er deilig!

3 kommentarer:

 1. Kjempefin genser! Du er så flink som lager egne oppskrifter til så store plagg :) Dette må da bli den perfekte vårgenseren ja:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Birgitte, du e snill som si det! Du e minst like flink sjøl, eller dobbelt så flink;-)

   Slett
 2. Denne genseren ble kjempefin, Bente! Den er både tøff, stilig og kledelig. Og den var veldig søt med sommerfugl på ermet på happy-knitting-siden;) Kan tenke meg at flere vil strikke denne:)

  SvarSlett